HALKALI VE ARNAVUT KOYU DERNEGI
  intercities

İntercities şehirler yarışıyor fox'ta başlıyor GİRESUN'umuzun dayeraldığı yarışmaya sehirciolarak katılmak isteyenler 5 TEMMUZ pazartesigünü derneğimizin önünden saat akşam19:30 da otobüskalkacaktır sizde GİRESUN'umuza destekolmak istiyorsanız bekliyoruz.
yarışmaya GİRESUN'umuz adına

Hüseyin MERSİN             Suna ÖZBAYRAM
Aydın KÖMÜRCÜ             Gamze ÖZTÜRK
Bora AKGÜN                     Fatma AKGÜN
Erkan KÜTÜK                   Emine BAYKARA
Serkan ÖZKAYA               Ayşe ÇOBAN
Aşık FATSA
İbrahim ÇOBAN

Katılıyorlar bizde GİRESUN'umuza başarılar dileriz.

Katılacak Şehirler: Yarışacak Şehirler

GİRESUN, İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Bursa, Antalya, Adana, Eskişehir, Rize, Gaziantep, Malatya, Sivas, Kastamonu, Van, Elazığ, Muğla, Balıkesir, Kayseri, Samsun.

Dünyanın çeşitli ülkelerinde yapılan ve beğenilen bir yarışma fox tv ekranlarında yakında başlayacak.
Türkiyenin en güçlü, en renkli şehirleri biraraya geliyor!Istanbul’da yapılacak yarışmaya 20 şehirden 20 takım katılacak. Kendi şehirlerini temsil eden 10 kişilik gruplar, özel olarak hazırlanmış platformlarda eğlenceli... oyunlarda yarışacaklar…Her bölümde toplam 7 oyunda yarışacak olan yarışmacıları, yarışırken eğlenecekleri, eğlenirken kazanacakları çok heyecanlı anlar bekliyor.Macerayı, sporu, eğlenceyi ve en önemlisi rekabeti seviyorsanız Intercities sizi bekliyor!

Bugün 20 ziyaretçi (98 klik) kişi burdaydı! 2008 Copyright BORAAKGUN © Her Hakkı Saklıdır İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

halkalivearnavutdernegi.tr.gg